Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκιδική: Έκκληση 13χρονης για βοήθεια στα αδέσποτα Χαλκιδική: Έκκληση 13χρονης για βοήθεια στα αδέσποτα




Όλο και περισσότερα ανήλικα παιδιά επικοινωνούν με το adespoto.gr, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για τα δηλητηριασμένα ζώα που βλέπουν στον τόπο τους!
 
Μετά την Ξάνθη, ένα ακόμα email έφτασε στο adespoto αυτή τη φορά από την Χαλκιδική. Σκέψεις μπερδεμένες, λόγια μέσα απ την καρδιά και μια κραυγή που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα. Οι δράστες άραγε ακούν;

 
--------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Stav****** <s********@yahoo.com>
Ημερομηνία: 24 Φεβρουαρίου 2012 3:42 μ.μ.
Θέμα: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!
Προς: " info@adespoto.gr" < info@adespoto.gr>
 
 
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ.ΖΩ ΣΤΗΝ Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΩ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΚΥΛΙΑ ΦΟΛΙΑΣΜΕΝΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΛΥΛΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ)ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΒΟΛΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΑ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ή ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ(ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑ)ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ...ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!.
 
adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου